HUR FUNKAR APPEN?

Felicia Linder

4 months ago

HUR ANVÄNDER JAG TOO GOOD TO GO?

När du hämtar din värdekasse, kom ihåg att visa upp din order i appen och svep för att bekräfta att du hämtat den. Och självklart; var rädd om dig (och andra) och följ Folkhälsomyndighetens riktlinjer för social distansering.

Är du en ny maträddare med Too Good To Go? Så här får du ut det mesta av din upplevelse.


OMFAMNA MYSTERIET

Du vet inte exakt vad som finns i din värdekasse förrän du hämtar den. Detta ger matställena flexibiliteten att se till att ingenting går till spillo, och det ger dig en spännande och utsökt överraskning!

KOM I TID

Många matställen har upphämtningstid precis innan stängning - så du vill inte riskera att komma för sent och missa tidsspannet. Du hittar din upphämtningstid i orderbekräftelsen i appen.

BEKRÄFTA ATT DU HÄMTAT VÄRDEKASSEN

När din upphämtningstid har startat kommer det dyka upp en knapp, på din orderbekräftelse i appen, som du ska svepa till höger för att bekräfta att du fått din värdekasse. Det är viktigt att personalen på stället ser att du sveper ditt kvitto, men lämna inte över din telefon till dem - vi vill så klart att ni håller ett säkert avstånd.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Ibland har matställen oväntat mycket mat över och kan behöva hjälp att rädda den. Ett av sätten du får reda på detta är genom en push-notis, så se till att dessa är påslagna. För att ordna detta; gå in i appen och tryck på 'Mer' längst ner till höger på skärmen och gå sedan till 'Min profil’ och tryck på 'Meddelanden'.

AVBOKA I GOD TID

Ibland förändras planerna. Om du beställt en värdekasse men inte längre har möjlighet att hämta upp den - var noga med att avboka beställningen minst två timmar före din upphämtningstid för full återbetalning.


Har du en fråga? Vi finns här och hjälper gärna till! Kontakta oss via hjälpcentret i appen så återkommer vi så snart vi kan.

Felicia Linder

Marketing Specialist