Vanliga frågor om Too Good To Go

 

Vad är Too Good To Go?

Vi hjälper till att ta hand om mat som är för bra för att slängas. Hur då? Istället för att restauranger ska kasta bort utsökt mat så kan du, genom att använda vår tjänst för att hitta närliggande restauranger, ta hem överskottsmat i miljövänlig emballage till ett mycket lågt pris. Och vet du vad det bästa är? Du får inte bara njuta av en fantastisk måltid till ett lågt pris, du värnar också om miljön!

 

Hur beställer jag?

Ladda ner Too Good To Go-appen. På startskärmen visas närliggande restauranger, kaféer och bagerier som har mat för avhämtning. Välj en restaurang som passar dig, checka ut och ta emot beställningsbekräftelsen. Ditt kvitto sparas automatiskt på fliken över mina köp längst ned i appen och du får ett kvitto via e-post. Ta dig till restaurangen den angivna tiden och visa appbekräftelsen – så får du din takeaway-låda. Det är lätt som en plätt!

 

Varför måste jag komma en viss tidpunkt?

Precis innan restaurangerna stänger finns det överskottsmat som i vanliga fall kastas bort om inte någon kommer och räddar den. Hänger du med? Maten ska oftast hämtas upp 10-20 minuter innan restaurangen eller kaféet stänger. I restaurangbeskrivningen hittar du information om när maten kan hämtas.

 

Hur mycket bidrar jag till miljökampen genom att  köpa et måltid?

Vår miljövänliga emballage som är fylld med mat kan väga så mycket som ett kilo vilket motsvarar två kilo CO2-utsläpp. Det bästa med detta är att du faktiskt värnar om miljön samtidigt som du äter en underbart god måltid! Visst är det fantastiskt?

 

Hur gör jag när jag kommer till restaurangen? 

Kom i tid. Visa din bekräftelse för personalen så ger de dig ditt måltid. På vissa restauranger fyller personalen emballagen och på vissa restauranger får du göra det själv. I restaurangbeskrivningen hittar du information om du fyller lådan själv eller om personalen gör det.

 

Hur hittar jag restauranger i närheten av mig?

I sökresultatet visas en lista över närliggande restauranger ordnade efter närmast först. Vid hjälp av GPS-funktionen går det snabbt att hitta vägen.

 

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Klicka på knappen för glömt lösenord i appen så skickar vi information til din e-post.

 

Hur avbokar jag en beställning?

Kontakta oss så fort som möjligt så kan vi låta någon annan få maten. Det måste dock ske senast 3 timmar innan upphämtningstidens början.

 

Vad kostar det att använda Too Good To Go?

Det kostar ingenting att använda Too Good To Go men du betalar för maten.

 

Kan jag spara min betalningsinformation?

Japp, det klart att du kan! Du kommer uppmanas att ange ett lösenord så att du enkelt och säkert kan göra nya beställningar utan att ange din betalningsinformation.

 

Är min betalningsinformation säker?

Ja. Vi delar inte din kreditkortsinformation med någon! Det är en hemlighet mellan dig och oss.

 

Hur ändrar jag min kreditkortsinformation?

När du är inloggad på ditt konto kan du när som helst ändra, redigera eller ta bort din kreditkortsinformation.

 

 • Få ut det bästa av Too Good To Go
  • Se till att du kommer till restaurangen i tid eftersom restaurangen bara kan betjäna dig inom den angivna tidsramen. Om du kommer till restaurangen innan avhämtningstiden väntar du tills restaurangen öppnar för TGTG-kunder.
  • Se till att du går till rätt restaurang eller kafé, särskilt om du beställer från en kedja som har mer än en partnerrestaurang. Adressen står klart och tydligt på beställningsbekräftelsen.
  • Om du beställer från en bufférestaurang så fyll bara ena sidan av lådan med mat! Annars går det inte att stänga den och det kan bli geggigt.
  • Om du behöver extra tillbehör, t.ex. bestick, tar du med dig det själv. Vi tillhandahåller inte plastbestick. Detta för att inte främja ytterligare belastning på vår underbara planet.
  • Sprid budskapet! Om du gillar TGTG så berätta om oss för andra. Vi vill ta med oss konceptet till så många platser som möjligt och då behöver vi din hjälp! Så ge oss en like, dela, följ, tweeta, retweeta och rekommendera oss till dina vänner!

   

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>